EasyJet járat Budapestről Amszterdamba!

Közvetlen járatot indított az easyJet Budapest és Amszterdam közöttRepülőjegy foglalás ide kattintva

A diszkont légitársaság Hollandia központi repülőterére, a város közvetlen közelében található Schiphol-ra repül.

Az easyJet diszkont légitársaság heti három járatot indít Budapestről a holland fővárosba, Amszterdamba. Jegyek irányonként már 10 000 forinttól foglalhatók az easyJet weboldalán.* A fehér-narancsságra Airbus A319-es gépek heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken repülnek a két főváros között, ami ideális az üzleti utasoknak, a kirándulóknak és azoknak is, akik egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni Amszterdamban. Az új járat indításával a légitársaság egy valós piaci igényre válaszol, hiszen Budapest és Amszterdam között eddig nem volt közvetlen, diszkont légitársaság által biztosított légi összeköttetés.

Van Gogh műalkotásai, színes tulipánok, szép biciklik, fapapucsok…az emberek többsége ezeket köti Amszterdamhoz, de ennél sokkal többet kínál a város. A rengeteg zöld park pihenésre csábít, de emellett a város számos fesztivállal és pezsgő éjszakai élettel nyűgözi le az utazókat. A több mint 800 ezer lakosú, az Amstel folyó partján fekvő úti célt gyakran nevezik az “Észak Velencéjének” is: változatos csatornahálózata jól hajózható, 1500 hídja igazán romantikus úti céllá teszi.  

Thomas Haagensen, az easyJet Észak-Európáért felelős vezetője elmondta: „Örülünk, hogy egy újabb útvonalat jelenthetünk be az easyJet-nél. A holland és a magyar város között közlekedő heti három járattal megfizethető áron utazhatnak a kirándulók és az üzleti útra indulók is. Amszterdam már a nyolcadik város az easyJet kínálatában, ami közvetlen járattal elérhető Budapestről London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel, Genf, és az októberben induló velencei járat után.”


Repülőjegy foglalás ide kattintva 

Amszterdami szállások itt